Huh: heeft deze Islander al een lover in Nederland?

Oops...

Lees ook

Gisteravond was het dan eindelijk zover: een gloednieuwe seizoen Love Island ging van start. Zoals in ieder seizoen kregen we in de eerste aflevering een tiental video's te zien waarin de Islanders zichzelf voorstellen, zagen we het ietwat awkward eerste koppelmoment en leerden de singles elkaar alvast een beetje kennen. Toch was er één ding wel erg opvallend aan deze eerste aflevering.

Roddels

Waar er in de eerste aflevering van Love Island nog niet veel spannends gebeurde, lijkt hier in de tweede aflevering verandering in te komen. Het lijkt er namelijk op dat er een nieuw element in de Videoland-serie is gepropt. En nee, dan hebben we het niet over de twee bombshells die vlak na het eerste koppelmoment hun intrede in de villa maakten. We hebben het over de roddelkrant die in de teaser van de tweede aflevering onverwachts door de brievenbus werd gedrukt.

Op de 'roddelkrant' die in het programma ook wel 'Love Island Times' wordt genoemd, staat met koeienletters een zorgwekkende boodschap geschreven. “Schandaal in de villa”, luidt de titel.

Liefde in Nederland

Al gauw verschijnt Islander Yasmin in beeld en roept zij één van de mannelijke Islanders. “Ali, mag ik jou heel even lenen?”, horen we haar zeggen. Waarna de twee met elkaar op een rustig plekje een serieus gesprek aangaan. “Ik heb even een vraag aan jou. Ik heb nieuws gekregen van een meisje, die beweert dat ze nog steeds met jou is”, gaat ze verder.

Uiteraard stopt de uitzending na deze geheimzinnige beelden en kunnen we in de tweede aflevering pas zien wat het antwoordt van Ali is. Maarre, het lijkt er na deze geruchten op dat we te maken hebben met een gevalletje à la Remco (remember het Love Island-seizoen?). Gelukkig zijn de dames in de villa er ditmaal wel op tijd bij. En tja, misschien kloppen de geruchten uiteindelijk helemaal niet. Hoe dan ook: dit wordt vervolgd!

Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook