Olcay Gulsen springt in de bres voor Jaimie Vaes: ‘Kies voor jezelf’

De modeontwerpster kreeg in het verleden zelf ook te maken met huiselijk geweld.

Lees ook

Lil' Kleine en Jaimie Vaes houden de gemoederen flink bezig. De geruchtenmolen rondom het stel draait overuren nadat de rapper afgelopen weekend werd opgepakt op verdenking van mishandeling van zijn verloofde. Bekend en onbekend Nederland delen massaal hun mening over het voorval op social media. Zo ook Olcay Gulsen, die een belangrijke boodschap heeft voor Jaimie.

Huiselijk geweld

Olcay Gulsen heeft in het verleden zelf te maken gehad met huiselijk geweld. De modeontwerpster weet hoe heftig dit kan zijn en heeft daarom een belangrijk advies voor de verloofde van Jorik, zoals Lil' Kleine echt heet. “Lieve Jaimie… Kies voor jezelf en je zoontje”, schrijft ze in haar Instagram Stories. “Je bent zo'n prachtige, sterke vrouw.”

De presentatrice sluit af met een post waarin ze een statement maakt over huiselijk geweld: “Wegkijken is goedkeuren”. Bekijk de Instagram Stories van Olcay hier.

Mishandeling

Tijdens een openingsfeest op Ibiza werd Lil’ Kleine zaterdagnacht in de boeien geslagen. De Spaanse nieuwswebsite Periódico de Ibiza meldde dat hij verdacht wordt van mishandeling van zijn partner. Jaimie zou door hem zijn aangevallen in het hotel. Zij zou volgens de website dan ook degene zijn geweest die haar vriend heeft aangegeven.

De rapper bracht vervolgens een nacht door in de Guardia Civil, de oudste wetshandhavingsinstantie in Spanje en een van de twee nationale politiediensten. Volgens Periódico de Ibiza heeft Jaimie Jorik inmiddels aangegeven en gezegd dat ze inderdaad werd geslagen. Ook heeft hij haar telefoon vernield. Inmiddels is Jorik weer vrijgelaten en is hij volgens insiders weer terug naar Nederland gevlogen.

Bron: Instagram Olcay Gulsen | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook