Opnames realityserie Jaimie Vaes stilgelegd na incident met Lil’ Kleine

De rapper heeft zijn verloofde mishandeld op het Spaanse eiland Ibiza.

Afgelopen weekend werd Lil' Kleine op Ibiza in de boeien geslagen, nadat hij werd verdacht van mishandeling van zijn verloofde Jaimie Vaes. De opnames van de realityserie van Jaimie zijn na dit geweldsincident meteen stilgelegd.

Mishandeling

Tijdens een openingsfeest op Ibiza werd Lil’ Kleine zaterdagnacht in de boeien geslagen. De Spaanse nieuwswebsite Periódico de Ibiza meldde dat Jorik Scholten, zoals de rapper echt heet, verdacht wordt van mishandeling van zijn partner. Jaimie zou door hem zijn aangevallen in het hotel. Zij zou volgens de website dan ook degene zijn geweest die haar vriend heeft aangegeven.

De rapper bracht vervolgens een nacht door in de Guardia Civil, de oudste wetshandhavingsinstantie in Spanje en een van de twee nationale politiediensten. Op zondagochtend werd hij overgeplaatst naar de rechtbank van Ibiza waar hij zich voor de rechter moest verantwoorden. Samen met nog een ander persoon werd Lil' Kleine in handboeien naar binnen gebracht. Wie de tweede persoon met handboeien is, is nog onbekend.

Volgens Periódico de Ibiza heeft Jaimie Jorik inmiddels aangegeven en gezegd dat ze inderdaad werd geslagen. Ook heeft hij haar telefoon vernield. Inmiddels is Jorik weer vrijgelaten en is hij volgens insiders weer terug naar Nederland gevlogen.

Realityserie

Dat het koppel op Ibiza verbleef was – uiteraard – voor de fun en vakantie, maar ook was Jaimie druk bezig met het filmen van het tweede seizoen van haar eigen realityserie Jaimie: In the Vaes Lane. De opnames van deze serie zijn echter op dit moment stopgezet, zo meldt een woordvoerder van Discovery+ aan RTL Boulevard.

“Naar aanleiding van het nieuws van ons talent Jaimie Vaes, hebben wij besloten om de opnames van de serie voorlopig te onderbreken”, begint de woordvoerder van de streamingdienst in het statement. “Wij blijven Jaimie helpen en ondersteunen, zoals wij doen bij al onze talenten.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws