Zien: Peter R. de Vries zit stiekem op zijn telefoon bij Beau

Hilarisch!

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries was gisteren te gast bij talkshow Beau van Beau van Erven Dorens, maar het zag er nou niet bepaald uit of hij het naar zijn zit had. Peter is namelijk het onderwerp van gesprek op social media, omdat hij stiekem op zijn telefoon keek tijdens de uitzending.

Geen Songfestival-fan

Nadat Peter over zijn eigen expertise had gepraat, mocht hij plaatsnemen op de publiekstribune. Echter had hij het daar niet bepaald naar zijn zin, zo was uit zijn gezichtsuitdrukking af te leiden.

En toen de overige tafelgasten Carlo Boszhard, Marc-Marie Huijbregts, Marieke Elsinga en Gerard Joling over het Songfestival begonnen, was Peter het al helemaal zat. Hij besloot om even op zijn telefoon te gaan, maar dat liet presentator Beau niet zomaar gebeuren.

Telefoon

“Peter, wat zit je op je telefoon te kijken? Heb je goede reacties gehad?”, vroeg Beau plagend. “Nou, ik zit net naar iemand te appen die me vraagt hoe ik het vind”, reageert Peter. “Dan antwoord ik: 'Als ik echt helemaal niets anders te doen zou hebben en me stierlijk zou vervelen, dan nog zou ik nog niet kijken'”, aldus de verslaggever. Peter is in ieder geval geen Songfestival-fan… Oeps!

Bekijk hieronder het fragment.

Bron: Superguide | Beeld: Brunopress, Twitter

Laatste nieuws