Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kimberly Bosman over kinderwens: 'Ik hoop dat die roze wolk nog één keer mag gebeuren'

'De wens voor een kindje van Gerrit en mij samen, is er nog altijd'

Kimberly Bosman

In Echte Gooische Moeders maakt Kimberly Bosman er geen geheim van dat haar kinderwens nog steeds aanwezig is. Ze neemt de kijker dan ook mee in haar fertiliteitstraject. Ook in de nieuwste Beau Monde deelt de Gooische moeder meer over haar wens voor nog een kindje.

Moederschap

Samen met beste vriendinnen Pauline, Bo, Leslie en Florine schittert Kimberly op de cover van de nieuwste Beau Monde. In een groot interview praten de dames onder meer over hun vriendschap, de liefde én over het moederschap. Zo vertelt Kimberly dat ze een heel goede band heeft met haar zoon Morris.

"Morris en ik zijn altijd veel samen geweest waardoor we één zijn", deelt ze met het magazine. "Ik ben een zorgzame moeder en ook wel een grappige. Tenminste, dat is wat hij zegt. Verder kan ik ook wel streng zijn wanneer het nodig is."

Kinderwens

Ook vertelt Kimberly over haar kinderwens. "De wens voor een kindje van Gerrit en mij samen, is er nog altijd. We zitten nu in een IVF-traject en ik hoop dat het de derde ronde eindelijk raak is. Dat het nog één keer mag gebeuren, die roze wolk, want het is echt een heel grote wens."

Het volledige interview met Kimberly én alle andere Echte Gooische Moeders lees je in de nieuwste Beau Monde. Vanaf morgen in de winkels!

Showbizz
  • Interview: Jill Waas (Beau Monde)
  • NL Beeld