Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aha! Chantal Janzen deelt geheim achter Songfestival-jurk

De presentatrice onthult een aantal pikante geheimpjes.

Chantal

Alle ogen waren tijdens de eerste twee halve finales van het Eurovisie Songfestival gericht op de presentatoren. Stuk voor stuk zagen ze eruit om door een ringetje te halen en Chantal Janzen, Nikkie de Jager, Edsilia Rombley en Jan Smit konden dan ook op veel lof rekenen. Chantal droeg een jurk van Claes Iversen en vertelt nu waarom ze voor deze jurk heeft gekozen.

Geheimpjes

“Het was eigenlijk al snel duidelijk: dit moet hem worden”, vertelt de presentatrice in Operatie Songfestival. Chantal was in één klap verliefd op de jurk, al helemaal omdat er niet al teveel poespas bij kwam kijken. "Ik heb wel ondergoed aan dat het allemaal wat strakker trekt. Ook wel een fijne tip voor iedereen die kijkt”, verklapt ze. "Ik heb ook gewoon een bh aan, soms kan dat allemaal niet bij galajurken."

Praktisch

Echter koos Chantal de jurk niet alleen omdat hij haar beeldig stond, maar ook omdat de jurk heel praktisch schijnt te zijn. “Ik kan hier heel veel zenders in kwijt”, legt ze uit. “Normaal als alles heel strak zit, moet je alles inbouwen. Dat maakt het er vaak niet mooier op. Maar hier kan ik heel veel in kwijt, zelfs Edsilia Rombley”, grapt Chantal.

Finale

Vanavond zal de grote finale van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam Ahoy dan eindelijk te zien zijn. De landen Albanië, Servië, Bulgarije, Moldavië, Portugal, IJsland, San Marino, Zwitserland, Griekenland, en Finland hebben de meeste indruk gemaakt tijdens de halve finale afgelopen donderdag en zullen vanavond opnieuw optreden.

Naast bovengenoemde landen staan ook de volgende landen vanavond in de finale: Noorwegen, Israel, Rusland, Azerbaijan, Malta, Litouwen, Cyprus, Zweden, België en Oekraïne. Zij wisten afgelopen dinsdag tijdens de eerste halve finale al een plek in de grande finale te bemachtigen.

Showbizz
  • Superguide.
  • Brunopress, Instagram