Om déze reden verandert Ronnie Flex binnenkort zijn artiestennaam

Aha!

Lees ook

Ronnie Flex kondigde begin deze week aan dat hij zijn artiestennaam binnenkort verandert. Na het uitbrengen van zijn nieuwe, langverwachte album gaat hij verder als Ronnie, en verwijdert hij ‘Flex’. In gesprek met De Telegraaf vertelt Ronnie waarom hij hiervoor kiest.

Nieuw nummer

Ronnie Flex heeft vandaag samen met Emma Heesters het nieuwe nummer Alles Wat Ik Mis uitgebracht. De rapper heeft dit nummer nog onder de artiestennaam Ronnie Flex gelanceerd, maar na het uitbrengen van zijn nieuwe album gaat hij verder als Ronnie. Maar waarom wil de rapper zijn artiestennaam eigenlijk veranderen?

“Dit is iets waar ik al een lange tijd over nadacht. Als ik op straat loop dan noemen mensen me meestal Ronnie en als het gaat over nieuwe muziek dan zeggen mensen: ‘Heb je dat nieuwe liedje van Ronnie gehoord?’”, vertelt de rapper aan De Telegraaf.

Nieuwswaardig

“Ik vind het altijd een beetje awkward als ik iemand tegenkom die me bij mijn hele artiestennaam noemt. En dat gebeurt ook vrij weinig”, verklaart Ronnie. Voor de rapper was het dus een logische stap om in de toekomst verder te gaan onder alleen de naam Ronnie.

Dat de rapper zoveel reacties kreeg over het nieuws dat hij zijn artiestennaam binnenkort verandert, had hij niet aan zien komen. “Ik had niet verwacht dat dit überhaupt een nieuwsbericht zou zijn”, vervolgt de artiest. “Ik ben een beetje overvallen door alle aandacht die ik hierdoor kreeg.”

Bron: De Telegraaf | Beeld: BrunoPress | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook