Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Emma Heesters over eerste date met Wesley Hoedt

Aan chemistry geen gebrek tussen de twee lovebirds.

Emma Heesters

Emma Heesters zit momenteel in een rollercoaster. Ze is dolgelukkig met haar grote liefde Wesley Hoedt, heeft een nieuwe single uit én is een van de gezichten van de nieuwste lingeriecampagne van Hunkemöller. In de nieuwste Grazia vertelt ze hier alles over én blikt ze terug op de eerste date met haar boyfriend.

Relatie

Hoewel Emma slechts een jaar samen is met voetballer Wesley, hebben ze het allesbehalve rustig aan gedaan het afgelopen jaar. Op Valentijnsdag werd het officieel tussen de twee, maar in april woonden de lovebirds al samen. Door het coronavirus en de lockdown kwam hun relatie in een stroomversnelling terecht. Voor de twee was het geen optie om elkaar niet te zien, dus besloten ze al snel om samen te wonen.

Niet veel later besloot Wesley echter vanwege zijn nieuwe contract bij voetbalclub S.S. Lazio te verhuizen naar Italië. Emma verhuisde niet mee naar het zonnige zuiden, aangezien zij nog veel te veel genoot van haar leven in Nederland. "Ik heb hier een succesvolle carrière, waar ik superhard voor heb gewerkt, en dat ga ik niet zomaar opgeven. Ik zit gewoon goed hier, dus jullie raken mij never nooit kwijt", zei ze destijds tegen RTL Boulevard.

Eerste date

In gesprek met Grazia blikt Emma terug op de eerste date met haar grote liefde. "Ik lette in het begin op de kleine dingen: hoe danst hij? Want een man die niet kan dansen, is waarschijnlijk ook niet goed in bed", vertelt de zangeres openhartig. Voor haar is sensualiteit enorm belangrijk in een relatie. "Als het niet klikte in bed, kon ik ook niet vol overgave zeggen dat hij de ware is."

Ondertussen hield Wesley de blondine ook goed in de gaten. "Tijdens onze eerste date keek Wesley ook steeds naar mijn mond, naar mijn lippen", weet Emma te vertellen. "Later biechtte hij op dat hij me de hele avond al wilde zoenen. Ik hem ook." Oeh la la...

Benieuwd naar het hele interview met Emma Heesters? Je leest 't in de nieuwste Grazia. Morgen in de winkel!

Misschien ook voor jou:
Wait, what?! 'Emma Heesters verhuist met vriend naar Italië'
Showbizz
  • Grazia (Agnes Hofman)
  • BrunoPress, Instagram