Deze retro zonnebril spotten we momenteel overal op Instagram

Orange vibes!

Lees ook

Mentaal zijn we al een aantal maanden ready voor de zomer, maar onze garderobe kan nog wel een opfrisser gebruiken. Behalve nieuwe kledingstukken mogen ook nieuwe accessoires niet ontbreken. En als we menig influencer op Instagram mogen geloven, dan mag de retro oranje zonnebril niet in je summer wardrobe ontbreken.

Retro zonnebril

Deze retro zonnebril met een pikzwart montuur en feloranje glazen is een statement an sich. Of de bril je ogen ook daadwerkelijk beschermt tegen de zon, daar zijn we niet helemaal zeker van.

Fashion influencers als Charlotte Leslie en Kaia Gerber laten zien dat je met deze retro zonnebril een schattige outfit, met bijvoorbeeld een midi-jurk of een zwierig rokje, net iets meer edgy maakt. Influencers als Iris Amber, Emma Chamberlain en This is Venice tillen hun crazy outfits naar een nóg hoger niveau met een extra grote variant van de retro zonnebril.

Outfit inspiratie

Hoewel we in eerste instantie even moesten wennen aan deze oranje glazen, moeten we toegeven dat we inmiddels fan zijn van deze trend. Al is er wel een kleine kanttekening, want een zonnebril dragen om je gigantische wallen of make-uploze gezicht te bedekken? Dat gaat met deze bril helaas niet lukken.

Benieuwd hoe fashion influencers deze feloranje bril het liefst dragen? Wij zetten een aantal looks voor je op een rij.

Beeld: Catwalkpix, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook