Deze TikTok-hack om polaroidfoto’s in te scannen gaat viral

Dit moet je weten!

Lees ook

In de tijd van iPhones en tablets is het nog nooit zo makkelijk geweest om met één klik tientallen foto's te schieten. Juist daarom vinden we polaroidfoto's zo leuk en speciaal. Maarre, het zou toch wel handig zijn als we die old school-kiekjes ook mooi op onze mobieltjes konden krijgen om ze alsnog op the gram te plaatsen. Gelukkig is daar een handig trucje voor, zo vonden we op TikTok!

Polaroidfoto’s

Op vakantie, naar een verjaardag of naar een gezellig avondje borrelen met friends, wij nemen onze polaroidcamera overal mee naartoe. Inmiddels hebben we dan ook al een hele berg one of a kind polaroidfoto's met elk een speciale herinnering. Toch zouden we deze unieke kiekjes ook graag op onze telefoon willen hebben.

Vaak genoeg zijn we in de weer gegaan met onze camera, maar een écht goed kiekje van de polaroidfoto's blijkt keer op keer moeilijker vast te leggen dan gedacht. Gelukkig verscheen er op TikTok een handig trucje om polaroidfoto's makkelijk en snel in te scannen op je telefoon.

Inscannen

Wat je nodig hebt is een polaroidfoto – duh – en een iPhone. Check? Dan gaan we verder. Houd de Notities-app ingedrukt en klik vervolgens op 'Scan document'. Richt de camera op de polaroidfoto en je telefoon maakt automatisch een scan van het kiekje. Klik links onderin op de foto om de polaroidfoto op je mobiel te bekijken. Handig!

Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Bekijk de TikTok-video hieronder:

@ambre_skye

If you like taking Polaroid photos, watch this hack till the end 🤯 #iphone #iphonetricks #iphonehack #trending #viral #fyp #foryou #lifehacks

♬ Levitating (feat. DaBaby) – Dua Lipa

Beeld: Pexels | Video: TikTok

Laatste nieuws

Zie ook