‘Harrie Snijders keert terug in Ex on the Beach: Double Dutch’

Kijkers weten bijna zeker dat Harrie voor de derde keer meedoet aan het programma.

Kijkers van Ex on the Beach: Double Dutch speculeren er na het zien van de vijfde aflevering op los. In de teaser van de zesde aflevering is namelijk een schim van een nieuwe ex te zien. Enne, het silhouet van deze persoon lijkt enorm veel op Harrie Snijders.

Harrie Snijders

Harrie, of beter 'Harrie de Dekhengst', kennen we van het vierde seizoen van EOTBDD. Harrie maakte vervolgens opnieuw zijn intrede in het All Stars-seizoen. De realityster dankt zijn bijzondere bijnaam – obviously – aan zijn grote hoeveelheid bedpartners. In beide seizoen van EOTBDD wist hij de ladies in het huis met gemak zijn slaapkamer in te loodsen. Het aantal exen van Harrie tijdens zijn deelname aan het programma waren dan ook niet bij te houden.

Het lijkt er nu op dat Harrie voor de derde(!) keer mee gaat doen aan het programma. Kijkers spotten namelijk in de laatste seconden van aflevering vijf een silhouet van een ex in de villa. Deze ex komt niet zomaar het strand opgespoeld, maar heeft een entree waar je u tegen zegt. En tja, dat kan alleen maar voor Harrie zijn, toch?

Verschillende geruchten

Het is echter niet de eerste keer dat fans van EOTBDD verwachten dat Harrie opnieuw zijn intrede maakt in de villa. Al enkele weken geleden wist Verraderlijk te achterhalen dat Harrie alle deelnemers van het aankomende seizoen op Instagram volgt. Andersom volgen ook alle deelnemers Harrie op Instagram. En daar komt nog bij: de EOTBDD-ster is hartstikke vrijgezel. Een paar nachtelijke avontuurtjes in een zonovergoten villa zouden daarom best weleens mogelijk kunnen zijn.

Behalve de Instagram-volgers en de relatiestatus van Harrie, was er nog iets opvallends aan de hand. Onlangs vertelde Harrie namelijk in het tv-programma van Andy van der Meyde over zijn toekomstplannen. Hij zou naar eigen zeggen nooit meedoen aan Love Island of Temptation Island. “Ik zou zelf nooit strijden om een meid, dus als verleider zou ik nooit meedoen. En ik denk dat ik, als ik in een relatie zit, die ook niet op het spel wil zetten. Dus ook als koppel niet”, vertelde Harrie. Een eventuele deelname aan EOTBDD kwam in dit gesprek echter niet aan bod. Wij zijn benieuwd…

Bron: Love Reality | Beeld: MTV, Instagram

Laatste nieuws