Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: dit is het knappe zusje van EOTBDD’s Harrie

Good genes run in the family.

Harrie Snijders

Dankzij het programma Harrie: van het kamp naar de ring wisten we al dat Harrie Snijders een goede band heeft met zijn familie. Dat familie voor de casanova belangrijk is, blijkt bovendien ook maar weer uit zijn nieuwste Instagram-post over zijn jarige zusje Milana.

Familie

Door zijn deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch wisten we al behoorlijk wat over het turbulente dateverleden van Harrie. Daarnaast was Harrie onlangs ook te zien in het MTV-programma Daten met een ex. Helaas leverde zijn deelname aan het programma hem geen leuke match op en gaat Harrie nog als vrijgezel door het leven.

Een van de dames die Harrie echter altijd in zijn leven heeft gehad, is zijn zusje Milana. Enne, dat Harrie een hechte band heeft met zijn zusje blijkt wel uit zijn nieuwste Instagram-post.

Jarig

De realityster zette gisteren namelijk de jarige Milana in het zonnetje. “Happy bday, zusje”, begint Harrie zijn bericht. “21 jaar alweer. Kleine meisjes worden groot. Gefeliciteerd schat. Ben supertrots op jou”, deelt de realityster bij een foto van hem en Milana.

Harrie wordt vervolgens in de reacties overspoeld met felicitaties. Ook Milana reageert op de lieve post van haar broer. “Dankjewel. Love you, mijn alles.” Waarop Harrie op zijn beurt ook reageert met: “Love you.” Awh!

Bekijk hieronder de beelden van Harrie met zijn zusje.

Misschien ook voor jou:
Vanaf déze datum begint het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram