Noooo: déze acteur verlaat na twaalf seizoenen Grey’s Anatomy

Verdrietig nieuws op de vrijdagmiddag.

Lees ook

Liefhebbers van Grey's Anatomy hebben twaalf seizoenen lang kunnen genieten van zijn knappe looks, lieve karakter en bijzondere scènes, maar helaas stopt acteur Jesse Williams aka Jackson Every met de serie. Dit bevestigden de makers van de ziekenhuisserie afgelopen donderdagavond.

Twaalf seizoenen

Twaalf seizoenen lang konden we van Jackson genieten in de ziekenhuisserie Grey's Anatomy. De acteur gaat echter niet verder met het – eventuele – nieuwe seizoen van de spannende serie. De exacte reden van zijn vertrek is niet bekend, maar volgens Deadline liep zijn contract aan het einde van het huidige seizoen af.

Dat Jesse een goede toevoeging was op de set van Grey's Anatomy, dat bleek wel uit de laatste jaren. Zo stond hij niet alleen voor de camera, maar nam hij ook regelmatig plaats op de regiestoel. Daarnaast heeft Jesse de film Two Distant Strangers geproduceerd. Deze film won vorige maand zelfs een Oscar. Of de acteur zijn carrière als producent verder voort gaat zetten? Daar lijkt het nu wel op.

‘Perfect gespeeld’

De seriemakers van Grey's Anatomy nemen met pijn in hun hart afscheid van de acteur. Zo vertelde showrunner Krista Vernoff: “Jesse Williams is een buitengewone artiest en activist. Het was een cadeautje om te zien hoe hij zich in de afgelopen jaren ontwikkelde, zowel voor de camera's als daarbuiten. We gaan Jesse ontzettend missen en we gaan de jarenlang perfect gespeelde Jackson Avery missen.”

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Grey’s Anatomy

Laatste nieuws

Zie ook