Vriend van Zac Efron doet boekje open over zijn ‘plastische chirurgie’

Zac Efron verbaasde zijn volgers onlangs met een nieuwe look.

Lees ook

Zac Efron laat al jarenlang menig hart wat sneller kloppen met zijn knappe verschijning. Onlangs verscheen de acteur echter met een nieuwe look op het interweb die niet zo in de smaak viel bij veel fans. Zo klonken er gelijk geluiden dat Zac het een en ander aan zijn gezicht had laten sleutelen. Een vriend van de Baywatch-acteur laat zich daar nu over uit.

Plastische chirurgie

Onlangs verscheen Zac Efron op de Facebook-buis bij Bill Nyes Earth Day Special om aandacht te vragen voor klimaatverandering. Hoewel de 12-minuten durende video op Facebook in het teken van het klimaat stond, hadden kijkers maar oog voor één ding. Niet het klimaat, maar het uiterlijk van de High School Musical-ster werd al snel het topic of discussion.

Het viel veel kijkers namelijk al snel op dat Zac zich een wat andere look had aangemeten. Zo lijkt zijn kaaklijn breder, lijken zijn lippen voller en zijn zijn wangen prominenter aanwezig. Geruchten over plastische chirurgie, botox en fillers deden dan ook al snel de ronde. “Als Zac Efron plastische chirurgie heeft gehad, laat dat alleen maar zien hoe diep beauty standards gaan… Ik hoop dat iedereen weet hoe mooi hij of zij zelf is”, klonk het destijds op Twitter.

Picasso

Zac zelf hield zich de afgelopen week stil over de rumours over zijn plastische chirurgie. Een goede vriend van hem, radiohost Kyle Sandilands, weet echter wel het een en ander erover los te laten.

“Dat zou zijn alsof je een schilderij van Picasso koopt, om er vervolgens een kind met vingerverf overheen te laten schilderen”, vertelt hij in zijn radioprogramma. “Waarom zou je dat doen?” Hij is dan ook heel duidelijk: “Als hij plastische chirurgie zou hebben gehad, dan had ik dat heus wel geweten.” Aha!

Bron: Cosmopolitan US | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook