Er is hoop: Zac Efron is weer single

De knappe acteur is weer terug op de markt.

Toen wij als jonge meisjes naar High School Musical keken, deed Zac Efron onze hartjes al heel wat sneller kloppen. Heel wat jaren later heeft de acteur nog steeds datzelfde effect op ons. Goed nieuws voor wie ook een stiekeme crush op Zac heeft: na een relatie van tien maanden is hij weer vrijgezel.

Net een romantische film

Zac en Vanessa Valladares leerden elkaar vorig jaar in de zomer kennen. Enne, natúúrlijk had hun ontmoeting alles weg van een romantische film. Ze ontmoetten elkaar in een winkel en werden verliefd. Vanessa zou zelfs haar baan als serveerster hebben opgezegd om samen met Zac te kunnen reizen. Een paar maanden later, in oktober, woonden de tortelduifjes al samen.

Ook zou de acteur zijn toeristenvisum met een jaar verlengd hebben om samen op zoek te gaan naar een huis in Byron Bay. De Baywatch-hottie zou het volgens bronnen enorm naar zijn zin hebben Down Under. “Zac is heel gelukkig met Vanessa in Australië. Het heeft zijn leven echt veranderd, in positieve zin”, klonk het nog begin april.

Relatiebreuk

Dat het tij snel kan keren, hebben we wel bij André Hazes en Monique Westenberg gezien. Ook Tussen Zac en Vanessa lijkt de liefde inmiddels bekoeld. Zac gaat namelijk als single man de hot girl summer tegemoet, als we The Daily Telegraph en Page Six mogen geloven. Volgens de bladen is het namelijk na tien maanden over en uit tussen de acteur en zijn Australische vriendin. De woordvoerder van Zac wilde geen commentaar geven op de relatiebreuk.

Tóch is er een kans dat Zac en Vanessa gewoon nog samen zijn. In november klonken er namelijk ook al geruchten dat het na vijf maanden over en uit was tussen de tortelduifjes, maar hier bleek uiteindelijk niets van te kloppen. Een week later werden de twee namelijk gewoon weer all lovey dovey gespot. Of dit ook nu het geval is? To be continued…

Bron: Page Six | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws