Berichtje: vanaf déze datum is het nieuwe seizoen van Love Island te zien

It's all happening.

Lees ook

Ben je gek op goede reality tv en ben je graag getuige van opbloeiende romances? Dan hebben we goed nieuws! Het nieuwe seizoen van Love Island komt eraan en op de eerste aflevering hoeven niet lang meer te wachten.

Seizoen 4

Een nieuw seizoen, en nieuwe singles to obsess over. Vanaf 24 mei kunnen we bij Videoland weer terecht voor onze aanbevolen dagelijkse hoeveelheid liefdesdrama, zo bevestigt de streamingservice op Instagram. Dat is dus nog minder dan een maand!

Lukt het de nieuwe islanders om de liefde te vinden terwijl heel Nederland meekijkt? Welk koppel gaat voor drama zorgen en wie gaat er naar huis met het enorme geldbedrag van 25.000 euro? We can't wait to find out!

Joan en Mert

Vorig seizoen zagen we al hoe islanders Joan en Mert de liefde bij elkaar vonden. We genoten hier volop van. En ook voor Joan was het bijzonder om de afleveringen terug te kijken. “Ik vond het prachtig om die beelden te zien. Ik dacht echt even: ik zit in een romantische film met een jongen op wie ik verliefd ben geworden. En die jongen is nu ook nog eens mijn vriend”, vertelde ze daar destijds over aan Grazia.

We zijn benieuwd wie de next Joan en Mert gaan zijn. To be continued…

Bron: RTL, Videoland

Laatste nieuws

Zie ook