doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zo gaat het nu met de Temptation Island USA-koppels uit seizoen twee

Ouch: Islanders halen keihard uit naar Temptation-deelnemers

Love Islands Marit en Lisa nemen geen blad voor de mond.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Islanders Temptation

Hoewel Temptation Island: Love or Leave al een tijd geleden afgelopen is, suddert alle sensatie rondom het programma nog even door. Ook Love Islands Lisa en Marit hebben het programma gekeken – en nemen in hun review over het seizoen absoluut geen blad voor de mond.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Ongezouten mening

Naast hun ervaringen over hun verblijf op Love Island hebben Lisa en Marit het in de studio van Love Verified over het afgelopen seizoen van Temptation Island. En de twee hebben hier duidelijk een mening over. Zo begint Lisa al meteen: "Het is écht mijn favoriete programma."

Maar behalve dat Lisa met volle enthousiasme naar het programma kijkt, heeft ze ook een hekel aan sommige deelnemers. "Ik weet niet of ik dit mag zeggen, maar ik heb echt een hekel aan Karina. Sorry, ik vind haar gewoon echt niet zo leuk."

Team Sonny

Naar eigen zeggen was Lisa al die tijd al "Team Greg", en vond ze het maar lastig om de afleveringen waarin Karina veel naar voren kwam te bekijken. "Hoe zij met Daryl bezig was, daar kon ik gewoon echt niet naar kijken."

Hier laat de Islander het overigens niet bij, want ook over Sonny heeft Lisa zo haar mening. "In het begin was ik echt Team Sonny. Ik heb zelfs op Instagram gezegd: 'Ik hou van Sonny en Jaydi is stom', maar hoe meer afleveringen ik zag, hoe meer gekke uitspraken ik van hem zag. Toen heb ik besloten om iets minder positief over Sonny te zijn."

Marit daarentegen heeft niet veel van het populaire programma gezien. Al bij de eerste aflevering vroeg ze zich af waarom Sonny in hemelsnaam aan het programma meedeed. "Ik dacht: waarom ben jij hier? Ben je hier om je relatie te testen of om te genieten van al die vrouwen?", vertelt ze verontwaardigd.

Enne, erg jammer voor de kritische ladies, maar niet veel later loopt Sonny himself de studio in. Hoe dat afloopt zien we in een volgende video van Love Verified.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');