Maxime Meiland showt voor het eerst haar babybuik

Op Instagram plaatst de Chateau-ster een stralend kiekje.

Lees ook

Maxime Meiland en boyfriend Leroy Molkenboer maakten vorige maand bekend dat zij samen een kindje verwachten. Inmiddels zijn we een paar weken verder en is ook Maximes baby bump behoorlijk gegroeid. Op Instagram laat de blondine haar prachtige babybuik voor het eerst en vol trots zien.

Gezinsuitbreiding

Het is een spannende tijd voor Maxime en Leroy. Niet alleen verhuisden de twee onlangs naar hun droomhuis, ook staat er volop gezinsuitbreiding op de planning. Zo nemen binnenkort twee kittens hun intrede in het nieuwe optrekje en is er ook nog eens een baby on the way.

Nadat de twee tortelduifjes hun zwangerschap hadden aangekondigd, werden ze overladen met felicitaties. Om iedereen te bedanken voor alle liefde, deelde Leroy niet lang daarna een kiekje op Instagram met daarbij de tekst: “Thanks voor alle felicitaties.” Enne, daarop wisten wij al een mini babybuikje te spotten bij Maxime.

Baby belly

Inmiddels zijn we een paar weken verder en is Maximes baby belly al behoorlijk gegroeid. Hoog tijd om deze eens te showen, moet de blondine gedacht hebben. Op Instagram plaatst de realityster een stralende foto, waarop ze gehuld in het geel haar baby bump vol trots vasthoudt. Een lange caption is niet nodig. Maxime voorziet het kiekje met een geel hartje.

Of het een boy of een girl wordt, is nog niet bekend. Hier doen Maxime en Leroy beiden nog maar wát geheimzinnig over. Wel leek Maxime onlangs in de Shownieuws Podcast haar mond voorbij te praten. In het telefoongesprek liet de Chateau-ster namelijk vallen dat ze “moeite heeft met het uitkiezen van een meisjesnaam.” Of ze inderdaad een baby girl krijgt, is vanavond te zien in de nieuwste aflevering van Chateau Meiland. Exciting!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook