Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo leuk! Leroy Molkenboer deelt eerste foto van baby bump Maxime Meiland

Op de foto pronkt de kleine babybuik van Maxime.

Leroy Molkenboer Maxime Meiland

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer maakten vorige week bekend dat er een kindje op komst is. De mom and dad to be werden overladen met felicitaties en willen hierom hun volgers bedanken voor alle lieve berichtjes. En dat doen de twee met een speciale foto op Instagram.

Happy couple

Leroy deelt op Instagram een foto samen met zijn grote liefde. We zien het tweetal op een zonnig kiekje samen poseren. "Thanks voor alle felicitaties", laat Leroy bij de foto weten.

Dat de twee er dolgelukkig uitzien is niet het enige opvallende aan de foto. Maxime draagt namelijk een strakke rode jurk waarin haar kleine baby bump al duidelijk te zien is. Zo leuk!

Openhartig gesprek

Dat Leroy niet kan wachten om de kleine te verwelkomen, maakte hij in een eerder gesprek met radio-dj Frank Dane ook al duidelijk. "Het voelt geweldig. Eindelijk mochten we het gisteren vertellen, want we weten het natuurlijk al een aantal weken, en gisteren kwam dan eindelijk het hoge woord eruit dat Maxime zwanger is", vertelde Leroy vorige week.

Daarnaast wist Leroy ook aan Frank te vertellen dat de zwangerschap gepland was. Al eerder maakte Maxime namelijk duidelijk dat het enorm leuk zou zijn voor Claire, de dochter die Maxime uit een eerdere relatie kreeg, om een broertje of zusje te krijgen.

Misschien ook voor jou:
Maxime Meiland en Leroy Molkenboer reageren voor het eerst op zwangerschap
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram