Nieuwe documentaire over Britney Spears op déze datum te zien

Het vervolg van Framing Britney Spears laat niet lang meer op zich wachten.

Lees ook

De documentaire Framing Britney Spears bracht flink wat teweeg. De zenuwzinking van Britney Spears en de volledige curatele van haar vader liet kijkers met vraagtekens achter. In de nieuwe documentaire over de popster lijkt er (hopelijk) iets meer duidelijkheid over het huidige leven van Britney te komen.

#FreeBritney

De #FreeBritney-organisatie en andere betrokkenen in het leven van Britney komen in de nieuwe documentaire The Battle for Britney: Fans, Cash and a Conservationship aan bod. In deze 60 minuten durende documentaire spreekt journalist Mobeen Azhar met verschillende personen in de geboorteplaats van Britney.

Deze documentaire is een vervolg op Framing Britney Spears. In deze documentaire zagen we dat Britney onder curatele stond. Fans van de zangeres voeren al jaren campagne voor de vrijheid van Britney met de hashtag #FreeBritney. Volgens fans, en verschillende geruchten, zou Britney al jaren geprobeerd hebben om weer de mogelijkheid te krijgen om haar eigen financiële en persoonlijke beslissingen te maken, maar dat is nog steeds niet gelukt.

Reactie Britney

Waar iedere fan en docu-kijker natuurlijk op hoopt, is een reactie van Britney herself. Tot op de dag van vandaag heeft de zangeres geen duidelijk statement naar buiten gebracht over haar eigen documentaire(s) en komt ze ook in beide docu’s niet aan het woord.

Britney gaf via Instagram onlangs wel toe dat ze niet de hele documentaire heeft gekeken, maar wel erg verdrietig werd van de stukjes die ze heeft gezien. “Ik schaamde me voor de manier waarop ze me neer hebben gezet”, vertelde de zangeres. “Ik heb twee weken gehuild en nou ja, ik huil er nog steeds af en toe om.”

De nieuwe documentaire The Battle for Britney: Fans, Cash and a Conservationship is op 5 mei op BBC 2 te zien. Op 1 mei is de documentaire al op de Britse streamingdienst BBC iPlayer te zien. De lanceringsdatum in Nederland is nog niet duidelijk.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook