Fans Britney Spears maken zich opnieuw zorgen

Veelbesproken documentaire Framing Britney vanavond te zien bij Net5

It’s Britney, Bitch.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Britney Spears Framing Britney

Het privéleven van Britney Spears maakt al tijden de tongen los en de veelbesproken documentaire Framing Britney doet daar nog eens een schepje bovenop. Benieuwd naar deze documentaire? Je ziet ‘m vanavond bij Net5.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

#FreeBritney

Britney verwierf faam op elfjarige leeftijd en sindsdien staat ze continu in de spotlights. En dat is nou precies waar Framing Britney over gaat. Zo toont het aangrijpende portret over de zangeres onder andere hoe bruut de media met Britney omgingen in haar jongeren jaren én wordt haar beruchte zenuwinzinking in 2007 in beeld gebracht.

Ook komt de beweging #FreeBritney aan bod in de documentaire. Fans van Britney maken zich al tijden grote zorgen om de zangeres. Sinds 2008 staat Britney namelijk onder volledige curatele bij haar vader, maar fans vermoeden dat hij grotendeels de controle over haar dagelijks leven heeft overgenomen. Haar fans hebben dan ook de beweging #FreeBritney in het leven geroepen om Britney weer controle te geven over haar eigen leven.

Boekje opendoen

In Framing Britney doen bovendien verschillende mensen uit haar omgeving een boekje open over het privéleven van de zangeres. Zo vertelt onder andere een familievriendin over Britney's leven en deelt de advocaat die aan de zaak over het curatorschap van de zangeres werkt meer over de situatie.

Framing Britney is vanavond exclusief bij Net5 te zien om 20.30 uur. Wij zitten vanavond in elk geval klaar!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');