Chantal Janzen deelt groot nieuws

We can't wait!

Lees ook

Voor wie wel van een goede make-over houdt, hebben we goed nieuws. Of nou ja, Chantal Janzen heeft goed nieuws. Er komt namelijk een tweede seizoen van Chantals Beauty Camper, zo laat de presentatrice weten aan RTL Boulevard.

Chantals Beauty Camper

“Ik had niet verwacht dat dit programma zoveel mooie reacties zou opleveren”, laat Chantal weten. “Ongelofelijk hoeveel berichten wij kregen na iedere uitzending op social media. En dat geldt voor ons alledrie”, wijst ze op haar make-overteamleden Fred van Leer en Leco van Zadelhoff.

Met zijn drieën slaan zij elke week weer de handen ineen om mensen die dat verdienen een prachtige nieuwe look te geven. Zo delen ze hun tips and tricks met hen en wisselen ze ervaringen uit. Alles om die persoon een onvergetelijke dag te geven. En met een trio als Chantal, Fred en Leco zorgt dat ook nog eens voor fantastische televisie. Op het ene moment rolt er een traan over je wang van een emotioneel verhaal, op het andere moment rijdt Leco weer eens tegen een paaltje aan en pies je bijna in je broek van het lachen.

Eerlijke reis

“Ik had er al onwijs veel zin in om dit te maken met deze twee vrienden, maar het is ook geworden wat we hoopten”, vertelt de blondine. “Het is een nogal eerlijke reis geweest, waarin we we alles tegen elkaar kunnen zeggen, maar waarin vooral veel gelachen hebben en veel mensen blij hebben mogen maken. Ik ben dan ook heel trots dat we een nieuw seizoen mogen maken en ik hoop op veel mooie aanmeldingen.”

Dat het eerste seizoen van Chantals Beauty Camper, dat dit voorjaar te zien was op RTL4, een groot succes was, merkte Chantal wel aan het grote aantal lieve berichtjes in haar DM's. “Kunnen jullie me nadat de eerste serie van Chantals Beauty Camper is afgelopen evengoed elke week al die lieve berichten blijven sturen?”, vroeg ze onlangs zelfs op haar Instagram Stories. Gelukkig hoeft ze die positiviteit niet voor eeuwig te missen, want er komt dus gewoon een tweede seizoen van het populaire make-overprogramma aan. Wanneer dat op de buis te zien is, is nog niet bekend.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress | Video: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook