Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Chantal Janzen viert bijzondere mijlpaal

Hiep, hiep, hoera!

Chantal Janzen

Chantal Janzen begint deze nieuwe week met een bijzondere mijlpaal. Zoontje Bobby mag vandaag namelijk maar liefst drie kaarsjes uitblazen. Op Instagram zet ze haar jongste zoontje eens flink in het zonnetje met een prachtige foto en emotionele tekst.

Verjaardag

"BOBBY IS JARIG", schrijft Chantal enthousiast bij een foto van haar zoontje met een enorme bos bloemen in de hand. "3 jaar is het vrolijkste wezen op aarde geworden. Onze joker, onze danser, stylist, fashion tiger, onze swag-meister, Spiderman, Olaf de sneeuwpop, Vetje, Dikkie Franssen. Wat een cadeau is hij, iedere dag weer. Zo dankbaar dat jij bij ons bent gekomen 3 jaar geleden."

Om zijn derde verjaardag te vieren, hebben Chantal en hubby Marco Geeratz hun zoontje een bijzonder cadeau gegeven. "Wij hebben 'm een bosje bloemen gegeven voor z'n verjaardag, al dat speelgoed altijd. Zeer content was-ie ermee." Enne, dat snappen wij heel goed. Zo'n boeket willen wij ook wel op onze slaapkamer hebben staan.

Felicitaties

"Och, de allerallerliefste leukste Bob", gaat Chantal verder onder de foto. "We smelten iedere dag van en voor jou, we spatten iedere dag uit elkaar van geluk en liefde voor en van jou... Hoera voor onze Bobby!"

Binnen no-time stromen de verjaardagswensen voor de grote kleine Bobby binnen. "Gefeliciteerd met die kanjer", schrijft Quinty Trustfull. Ook Chantal Bles zet de knul in het zonnetje. "Hieperdepiep hoeraaa lieve Bobby", schrijft ze, voorzien van een taartje, regenboog en confetti.

Misschien ook voor jou:
Chantal Janzen deelt hilarische uitgelekte video op Instagram
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram