Zien: de officiële trailer van de Netflix-film Ferry

Na héél lang wachten onthult Netflix dan eindelijk de trailer.

Fans van de Netflix-serie Undercover beginnen hun week goed. De trailer van de Netflix-film Ferry is eindelijk gelanceerd. En geloof ons: het was het wachten waard.

Trailer

De langverwachte film Ferry gaat – uiteraard – over het leven van Ferry Bouman, de grootste drugsbaron uit het zuiden. In de trailer zien we dat het verhaal begint in Amsterdam, waar Ferry werkt voor hasjbaron Brink. Brink is een machtige crimineel en tevens Ferry's mentor.

Op een dag raakt na een brute overval de zoon van Brink enorm gewond. De sporen lijken naar een groepje kampers in Brabant te wijzen. Ferry wordt vervolgens op pad gestuurd om de daders te vinden. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Hoewel Ferry het kamperleven eigenlijk afgezworen had, loopt hij Daniëlle daar tegen het lijf.

Daniëlle Bouman

Na het zien van de trailer wordt één ding in ieder geval duidelijk: we gaan flink wat romantische scènes van Daniëlle en Ferry zien. Zo zien we hoe het tweetal elkaar leert kennen en hoe Daniëlle uiteindelijk Ferry's ride or die wordt.

Dat we niet lang meer hoeven te wachten op de gloednieuwe Netflix-film, werd onlangs al duidelijk in een bericht van de streamingdienst. “De Nederlandse original film Ferry is vanaf 14 mei exclusief en wereldwijd te zien op Netflix”, wist Netflix te verkondigen. We can't wait!

Beeld: Netflix | Video: YouTube

Laatste nieuws