Vanaf déze datum is de film Ferry te zien op Netflix

Netflix deelde vandaag een nieuwe teaser van de Undercover-film Ferry.

Vorige week werden de eerste beelden van de Netflix-film Ferry dan eindelijk naar buiten gebracht. Inmiddels zijn we nog een stukje informatie rijker, aangezien Netflix zojuist bekend maakte op welke datum de film precies verschijnt.

Nog even geduld

De Netflix-film Ferry is een prequel van de succesvolle serie Undercover en vertelt de backstory van Nederlands favoriete Brabander Frank Lammers aka Ferry Bouman en zijn Daan (Elise Schaap). Behalve dat er in deze film een aantal nieuwe gezichten verschijnen, weet Netflix ook de lanceringsdatum te onthullen.

“De Nederlandse original film Ferry is vanaf 14 mei exclusief en wereldwijd te zien op Netflix”, wist Netflix te verkondigen. Dat betekent dat we nog heel even geduld moeten hebben.

Nieuwe gezichten

In Ferry worden een aantal nieuwe gezichten geïntroduceerd die we nog niet eerder in de serie Undercover zagen. Zo maken we kennis met de zus van Ferry, Claudia, die gespeeld wordt door Penoza-actrice Monic Hendrickx. Ook maken we kennis met Brink, de machtige hasjbaron, gespeeld door Huub Stapel.

De langverwachte film Ferry gaat – uiteraard – over het leven van de grootste drugsbaron uit het zuiden. We volgen het leven van 'Ons Fer' die voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel, werkt. Op een dag raakt na een brute overval de zoon van Brink enorm gewond. De sporen lijken naar een groepje kampers in Brabant te wijzen.

Ferry wordt vervolgens op pad gestuurd om de daders te vinden. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Hoewel Ferry het kamperleven eigenlijk afgezworen had, loopt hij Daniëlle daar tegen het lijf. En de rest is geschiedenis…

Beeld: Netflix

Laatste nieuws