doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Temptations Eva doet boekje open over haar band met Dennis: ‘Ik twijfelde tussen hem en Kevin’

Om déze reden maakte Dennis pas na Temptation bekend dat hij een OnlyFans-account heeft

Ook deelt Dennis of hij zijn OnlyFans-werk kan combineren met een relatie.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Dennis

Dennis van de Water kennen we door zijn deelname als single aan Temptation Island: Love or Leave. Terwijl de afleveringen van het programma op Videoland verschenen, maakte de stripper een account op OnlyFans aan. Toch begon hij om déze reden pas met het promoten van zijn account op Instagram toen Temptation was afgelopen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Deelname Temptation Island: Love or Leave

“Nadat ik terugkwam van Temptation Island heb ik een account aangemaakt op OnlyFans”, deelt Dennis met Grazia als we bellen over de gloednieuwe docu-serie OnlyFans Uncovered. “Maar ik deed er niet zoveel mee. Ik had het eerst vooral aangemaakt om te kijken hoe het werkt en wat het precies is.”

Dennis wilde wel met OnlyFans aan de slag gaan, maar besloot dit pas bekend te maken toen Temptation was afgelopen. “Op Temptation Island heb ik best wel een goede band met Eva opgebouwd. Toen dat werd uitgezonden, dacht ik: ‘Ik wacht even tot het voor iedereen duidelijk is dat ze voor Kevin kiest. Daarna kan ik beginnen met promoten.”

Connectie Eva

Op Temptation was de connectie tussen Eva en Dennis niet te ontkennen. Toch wist Dennis dat Eva niet voor hem zou kiezen. “Je ziet het niet echt in het programma, maar Eva had het constant over Kevin. Ik wist dat ze voor hem zou kiezen en daarom heb ik mezelf ook niet helemaal opengesteld of volledig gegeven”, blikt Dennis terug.

Toch is er zeker geen sprake van hard feelings. “Na Temptation had ik meteen met Eva weer contact, maar toen Kevin daarachter kwam was hij daar niet blij mee. Ze stuurde me toen een berichtje met dat ze voor Kevin koos. Ze heeft me tijdelijk geblokkeerd, omdat ze anders bang was dat ze me alsnog een berichtje zou sturen”, deelt Dennis.

Uiteindelijk heeft Eva Dennis unblocked en kwamen de twee elkaar weer tegen op een feestje. “Er is nu echt een vriendschap tussen ons ontstaan”, vertelt Dennis. “En Kevin is ook een heel chille guy. Ik kan het met Eva én Kevin heel goed vinden.”

Toekomstige relatie

Stel dat het wel wat was geworden tussen Dennis en Eva, zou Dennis dan alsnog zijn OnlyFans-account hebben opgezet? “Wat mij betreft wel, maar als Eva of iemand anders (een toekomstige vriendin, red.) daar niet achter zou staan, moeten we dat wel bespreken. Zo’n OnlyFans-account zorgt er niet voor dat ik iemand minder leuk vind of minder van iemand ga houden. Dan kunnen we daar vast wel uitkomen.”

Momenteel hoeft Dennis zich daar echter niet druk over te maken, want daten zit er op dit moment niet in. “Ik ben op dit moment niet toe aan iets vast. Ik focus me nu vooral op mezelf en mijn business. Het zou me nu niet lukken om mezelf 100 procent te geven in een relatie, en dat is wel iets wat belangrijk is als je een relatie hebt.”

OnlyFans Uncovered is nu op Videoland te zien.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');