Dít is de winnaar van Big Brother 2021

De winnaar verlaat het huis met een mooi geldbedrag.

Lees ook

Gisteravond was het dan eindelijk zover: de grote finale van Big Brother 2021. Zowel de Nederlandse als de Vlaamse kijkers zaten aan de buis gekluisterd om te zien welke deelnemer er met de grote geldprijs naar huis zou gaan.

Flink bedrag

In de finale namen Jill, Liese en Nick het tegen elkaar op. Het publiek mocht hun stem uitbrengen om te bepalen wie van de deelnemers er met het geldbedrag naar huis zou gaan – én zich de winnaar van Big Brother 2021 mocht noemen.

Liese viel al eerder in de finale af, en later bleek Jill de gelukkige winnares te zijn. Jill is één van de acht oorspronkelijke deelnemers die op 31 december hun intrede namen in het Big Brother-huis. De blondine gaat naar huis met een geldprijs van – hou je vast – 70.405,50 euro.

Niet verwacht

Vlak na de grote finale reageert Jill in een Instagram-video op het winnen van Big Brother. “Ik had het gehoopt. Maar verwacht? Absoluut niet”, begint ze. De winnares begint vervolgens glunderend te vertellen: “Ik hoopte dat ik langer in het huis zou zitten, dan dat ik in quarantaine heb gezeten, dus dat is langer dan twee weken. Maarre, hier zit ik dan nu met mijn geld.”

Behalve dat haar deelname aan het programma enorm bijzonder was, ziet Jill het ook als een geslaagd experiment. “Ik ben hier gegroeid van een onzeker meisje naar waar ik nu sta. Voor mijn gevoel sta ik nu sterker in mijn schoenen”, legt ze uit. Door het programma is ze de kleine dingen in het leven gaan waarderen. “Soms genoot ik thuis niet meer van de leuke dingen, maar hier heb ik beseft dat je moet genieten van al het moois dat er bestaat.” En zo is het maar net.

Bron: Big Brother | Beeld: RTL

Laatste nieuws

Zie ook