Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Gaby Blaaser datete ooit met déze Big Brother-kandidaat

Al blijken de geruchten rondom deze fling niet helemaal te kloppen...

Gaby Blaaser

Het seizoen van Big Brother is in volle gang. Fanatieke kijkers kunnen – als ze dat willen – 24/7 luisteren naar de conversaties in het huis, aangezien de livestream continu te volgen is. Enne, daar wordt dan soms ook het een en ander gezegd dat we niet terugzien in de afleveringen...

Gaby Blaaser

Zo zou de knappe Big Brother-deelnemer Michel tijdens de livestreams een boekje open hebben gedaan over zijn liefdesleven. Hierin vertelde hij dat hij voor een lange tijd heeft gedatet met een bekende vrouw. Over wie dit precies ging? "Over De Bachelorette", wist Michel te vertellen. Oftewel: Gaby Blaaser.

Dit is uiteraard roddelkoning Fawry not Sawry niet ontgaan, en hij besloot op onderzoek uit te gaan. In een nieuwe aflevering van De Roddelloog vertelt Fawry dat hij Gaby benaderde via Instagram om deze roddel te ontkrachten. "Gaby en ik zijn namelijk Instagram-vriendinnen", grapt Fawry. Hoe dan ook, Gaby reageerde en legde uit hoe de vork in de steel zit.

Twee keer afgesproken

Hoewel Michel in geuren en kleuren had verteld over zijn tijd met De Bachelorette, blijkt dit volgens Gaby allemaal wel mee te vallen. "Ik heb twee keer met die jongen afgesproken, en daar is het bij gebleven", wist Gaby te vertellen.

"Er is niet gezoend en er is geen seksueel contact geweest." Michel heeft tijdens het gesprek in Big Brother aangegeven dat de twee voor een lange tijd hadden gedatet, maar volgens Gaby herself is dit allemaal niet waar. "Dat is echt allemaal onzin. Ik vind het een beetje treurig dat hij zulke dingen zegt, puur om naamsbekendheid te krijgen", maakt Gaby af. Dat is duidelijk, Michel!

Misschien ook voor jou:
Gaby Blaaser warmt volgers op met sexy foto 
Showbizz
  • RUMAG
  • BrunoPress, Instagram