Zó zou je je blush aan moeten brengen

Good to know.

Lees ook

Waar blush jarenlang geen onderdeel was van onze make-uproutine, is het product nu onmisbaar in onze dagelijkse look. Met een beetje blush zie je er gelijk wakkerder en gezonder uit. Maarre, doe jij ook gewoon lukraak wat poeder op je cheeks? Let dan goed op: zó zou je je blush eigenlijk aan moeten brengen.

Gezond blosje

Een make-uplook is niet compleet zonder een mooi kleurtje op de wangen, vinden wij. Waar je gezicht met alleen wat foundation en een laagje poeder nogal grauw kan lijken, brengt blush wat warmte en kleur terug in je gelaat. Of je nu voor een poeder gaat of een vloeibare variant: blush mag niet ontbreken in je dagelijkse make-uproutine.

Maarre, blush is niet alleen goed om je een gezond blosje te geven. Het kan je gezichtsvorm namelijk ook veranderen. Hoe dat kan, laat Megan Lavallie zien op TikTok (where else?). In het TikTok-filmpje brengt ze een cream blush op verschillende plekken op haar gezicht aan, waardoor ze elke keer een compleet andere look krijgt.

TikTok-hack voor blush

Als eerste plaatst Megan drie stipjes vloeibare blush op de hoogste punten van haar wang aan, wat haar gezicht als het ware omhoog lift. Aan de andere kant van haar gezicht brengt ze drie stipjes aan op haar wangen, wat het effect geeft van blozende appelwangetjes. Vervolgens brengt ze de blush wat lager aan, op haar jukbeenderen, wat weer een volledig ander effect geeft.

Tot slot laat Megan zien hoe je een sunkissed look creëert met blush. Daarvoor brengt ze wat vloeibare blush aan op het hoogste gedeelte van haar wangen en over haar neus heen. Even blenden en het lijkt net alsof je een middagje in de zon hebt gezeten. Pretty!

@meganlavallieBlush is my favorite part 🥰#makeuptipstiktok #makeuptutoriual #blush #rarebeautyblush

♬ La Vie En Rose – Emily Watts

Beeld: BrunoPress | Video: TikTok

Laatste nieuws

Zie ook