Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit is het budget skincare product waar Victoria Beckham bij zweert

Je shopt deze crème voor nog geen acht euro.

Victoria Beckham

Hoewel we dol zijn op luxurious skincare producten met de meest stunning verpakkingen, gaat onze voorkeur soms ook uit naar een budget item. Je verwacht het niet, maar ook Victoria Beckham heeft een favo budget skincare product – en wij vertellen je er alles over.

Alleskunner

De crème waar Victoria bij zweert is Weleda Skin Food. Dit product is niet alleen geschikt voor je gezicht, maar kan eigenlijk op alle droge plekjes op je lichaam gebruikt worden. Het is niet gek dat Victoria al jarenlang fan is van dit product, aangezien er over de hele wereld elke 26 seconden een Weleda Skin Food tube over de toonbank vliegt.

Niet alleen voor je droge huid is dit een must have, maar ook voor het oplichten van je gezicht is het een fijn product. Met een beetje crème op je jukbeenderen, kin en cupids bow is het resultaat een dewy glow.

Populair product

Weleda's Skin Food is geen nieuwkomer op de markt. Het product bestaat al sinds 1926 en heeft sindsdien nooit haar formule gewijzigd. Oftewel een gevalletje: never change a winning team. Niet alleen Victoria is groot fan van dit product, ook Alexa Chung en make-up artist Katie Jane Hughes zijn er lovend over.

Je shopt deze multitasker eigenlijk bij iedere drogisterij voor nog geen acht euro. Enne, een huid à la Victoria zien wij ook wel zitten. Inslaan, dus!

Misschien ook voor jou:
Victoria Beckham doet boekje open over waarom ze stopte met de Spice Girls
Beauty
  • Grazia UK
  • BrunoPress, Instagram