Zien: zó zag Tony Junior er vroeger uit

Wat een schatje!

Sinds bekend werd dat Tony Junior de nieuwe Bachelor is, houden we zijn Instagramaccount nauwlettend in de gaten. Want wie weet deelt de dj wel weer een nieuw detail over het programma. Enne, toen we onlangs door zijn feed scrolden kwamen we een superschattige foto tegen van hoe Tony er vroeger uitzag.

Muziek

Het blijkt maar weer dat Tony als kind al veel met muziek bezig was. Zo deelde de dj in oktober een schattige foto van hem als kind. Op de foto is te zien dat hij samen met zijn moeder achter een drumstel zit. “Mama en ik”, schreef hij daarbij.

Op de foto is te zien dat hij een glimlach van oor tot oor heeft terwijl hij drumstokken vasthoudt.

De Bachelor

Door Tony’s werk als dj staat zijn leven nog steeds in het teken van muziek en leidt hij een behoorlijk druk leven. Nu hij De Bachelor is, zoekt hij dan ook een vrouw die hiermee om kan gaan.

Ik ben heel vaak op reis, besteed veel tijd aan dingen als studiowerk, label- en managementmeetings en natuurlijk mijn socials. Het zou heerlijk zijn een partner te vinden die daarmee kan omgaan, zodat we elkaar kunnen steunen in alles wat we doen”, wist Tony te vertellen.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws