Tony Junior was ook voor dít programma gevraagd

Aha!

Tony Junior is de felbegeerde vrijgezel die in De Bachelor op zoek gaat naar de ware. In een interview met het Algemeen Dagblad deelt de dj dat hij enorm veel zin heeft in de opnames van het programma. En dat is nog niet alles. Zo onthult Tony meteen dat hij in het verleden ook werd gevraagd om mee te doen aan andere reality-programma’s…

Twijfel deelname

Meedoen aan De Bachelor? Daar twijfelde Tony in eerste instantie wel even over. “Ik ben niet iemand die de media opzoekt of zo nodig met zijn hoofd op de buis wil zijn, maar het komt altijd op mijn pad”, verklaart de dj.

“Ik ben eigenlijk meer een computernerd, maar Expeditie Robinson, De Gevaarlijkste Wegen en nu dit kwamen op mijn pad. Dan denk ik: hoe overkomt mij dit nou weer?”

Temptation Island

Iets wat Tony dan weer niet zomaar op zijn pad liet komen was een deelname aan andere liefdesprogramma’s. “Ik ben ook regelmatig gevraagd voor programma’s als Temptation Island, Ex on the Beach en Love Island, maar daar heb ik nee tegen gezegd. Die liggen mij niet.”

Waarom Tony dan wel ja zei tegen De Bachelor? Omdat dit programma volgens hem wat stijlvoller is. “Ik krijg ook bijna alleen maar leuke, positieve reacties. Mijn ouders zijn supertrots, mijn vrienden lachen zich rot. Ik vind het een eer.” Tony biecht op dat hij ook een aantal negatieve reacties kreeg, maar daar trekt hij zich niks van aan.

Bron: AD | Beeld: Videoland, Instagram

Laatste nieuws