Exciting: Monica Geuze en vriend Robbert hebben een huis gekocht

De twee vierden onlangs hun one year anniversary.

Spannend nieuws voor Monica Geuze en boyfriend Robbert Kroese. De twee zijn klaar voor de next step in hun relatie. Ze hebben namelijk samen een huis gekocht!

Nieuw stulpje

Monica en Robbert vierden onlangs hun one year anniversary en zijn nog steeds hoteldebotelverliefd op elkaar. In de vlogs van Monica is te zien dat haar boyfriend redelijk wat tijd spendeert in haar prachtige woning, maar de twee maakten er geen geheim van samen op zoek te zijn naar een nieuw stulpje.

Na een paar maanden is de zoektocht eindelijk geslaagd, zo laat Monica weten op Instagram. Traditiegetrouw poseren de lovebirds met een sleutel in de hand. “We. Just. Bought. A. House“, schrijft de influencer bij het kiekje.

Link tool: post not found

Bouwval

Hoe het nieuwe optrekje van Monica en Robbert eruitziet, dat is nog de vraag. Op een van de kiekjes zien we in ieder geval dat de twee al lekker aan het klussen zijn. Het lijkt er dus op dat Robbert zijn zin heeft gekregen. Eerder liet Monica namelijk weten dat haar boyfriend een bouwval à la Kopen Zonder Kijken wel zag zitten, terwijl zij liever in een kant-en-klaar-huis stapt.

“Ik koop liever een huis dat iets meer kost, waar je niets aan hoeft te doen”, zei Monica. “Rob heeft zoiets van: 'We kunnen die muur wel platgooien, en we doen de badkamer waar nu de keuken staat', en dat is echt mijn grootste nachtmerrie”, grapte de YouTuber destijds. Wij zijn heel benieuwd of Monica nu toch de hamer erbij moet pakken. To be continued…

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws