Monica Geuze geeft duidelijkheid over inbraak

Monica Geuze komt tot hilarische conclusie: 'Ik lijk op Patricia Paay'

"Toen ik vanochtend in de spiegel keek...", begint Monica.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Monica Geuze Patricia Paay

Dat Monica Geuze over een flinke portie zelfspot beschikt, is geen nieuws. In de nieuwste podcastaflevering, die ze samen met Kaj Gorgels opneemt, vergelijkt Monica zichzelf met een aantal BN'ers die inmiddels de vijftig gepasseerd zijn. Enne, daar lijkt Monica helemaal niet van te balen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Cougar

In de podcast Geuze en Gorgels hebben Monica en Kaj het over alle ins and outs van hun leven. Zo weet Monica te vertellen dat ze een bijzondere reactie op een van haar vlogs kreeg. Een volger liet weten dat hij Monica eruit vond zien als een cougar – oftewel: een vrouw van boven de veertig.

Monica vraagt zich dan ook af wat Kaj van haar looks vindt. "Nou, nu je het zo zegt. Ik vind je wel ouder lijken dan je bent", begint Kaj. "Dat komt door je kapsel", grapt hij.

Patricia Paay

Ook Monica herself lijkt het met de reactie van haar volger eens te zijn. "Toen ik vanochtend in de spiegel keek, vroeg ik mezelf ook af: 'Ben ik niet gewoon een soort Patricia Paay?', maar dan 25 lentes jong", legt ze uit. "Niks tegen Patricia Paay trouwens. Ik vind het geweldig dat Patty Brard en Patricia er op deze leeftijd nog zo sprankelend uitzien. Altijd lekker verzorgt het deurtje uit, ik hou ervan."

De twee kunnen er vervolgens niet over ophouden en grappen erop los. "Het ligt echt aan je haar en je draagt veel goud. Je ziet er echt uit als een dame", zegt Kaj. Waarna Monica laat weten dat ze overweegt haar lokken donkerbruin te verven. Wij vinden je hoe dan ook prachtig, Monica!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');