Zien: zo gaat de beautylijn van Monica Geuze eruitzien

Zien: Monica Geuze viert bijzondere mijlpaal

En dit alles heeft te maken met haar grote liefde Robbert.
Monica Geuze

Monica Geuze is alweer een halfjaar gelukkig in de liefde met haar vriend Robbert. De vlogster staat stil bij deze bijzondere mijlpaal en deelt een verliefd kiekje op Instagram.

Instagram

Monica deelt een mierzoete foto van zichzelf en haar lover. Monica schrijft bij de foto dat het stel inmiddels alweer zes maanden een relatie heeft. "And counting", laat de YouTube-ster weten.

De twee worden direct overladen met lieve berichtjes onder de foto. Cute!

Samen

Monica verbrak eind vorig jaar haar relatie met voetballer Lars Veldwijk, de vader van dochtertje Zara-Lizzy. Enkele maanden later vond Monica de liefde bij Robert. In haar serie Like Monica vertelde ze openhartig dat ze in Robbert de ware heeft gevonden.

"Er zijn zoveel mensen die dat nooit in hun leven mee gaan maken. Ik kan niet uitleggen hoe het voelt, maar als ik hem een knuffel geef dan weet ik gewoon: dit is het."

Tweede kindje

Nu Monica weer helemaal happy in de liefde is, krijgt de blondine vaak de vraag of Zara-Lizzy nog een broertje of zusje kan verwachten. Monica gaf eerder al aan dat ze zichzelf en Robbert dat zeker gunt.

Toch hoeven we voorlopig nog geen pregnancy announcement van de vlogster te verwachten. "Zeker niet any time soon, maar ik sluit het ook zeker niet meer uit", aldus Monica.

Dit bericht bekijken op Instagram

Six months and counting..💕🥰✨ #loveyou

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f977643c61c8', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });