doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zó reageert Temptation USA's Erica op slippertje Kendal

Babynieuws! Deze Temptation-verleider is vader geworden

It's a girl!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
temptation single vader

Beschuit met roze muisjes voor Temptation Islands Stuwey. De Temptation-verleider heeft samen met zijn vriendin Carmen een prachtige dochter gekregen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Temptation Island VIPS

Even een kleine recap: we kennen Stuwey als één van de knappe verleiders uit Temptation Island VIPS. Stuwey wist tijdens dit seizoen het hart van Yasmin Karssing te veroveren. Haar relatie met Thomas Cox kwam tijdens dit seizoen ten einde, maar dat kwam niet alleen door Yasmin.

Thomas maakte tijdens dit seizoen flink wat slippertjes met verleidster Daniëlle. En dit zorgde voor een hoop spraakmakende afleveringen.

Babynieuws

Waar veel kijkers van het programma dachten dat er tussen Yasmin en Stuwey iets moois op kon bloeien, bleek uiteindelijk het tegenovergestelde. Al vlak na zijn deelname aan het programma kreeg Stuwey een relatie met zijn grote liefde Carmen. Inmiddels zijn de twee nu de trotse ouders van hun prachtige dochter Avalyn.

Op Instagram deelt Carmen behalve een aantal prachtige foto's van haar zwangere buik ook een foto van het pasgeboren meisje. "Avalyn Reijnders. Onze harten zijn gevuld met liefde. We hebben hier altijd alleen maar van kunnen dromen."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');