doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Is Temptations Mezdi met deze Love Island-ster aan het daten?

Hangt er liefde in de lucht?
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Mezdi

Love is in the air! Temptations Mezdi zou namelijk aan het daten zijn met niemand minder dan Love Island-deelneemster Rowena Verdaasdonk. Dat meldt website Verraderlijk.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Geruchten

Mezdi deed een aantal jaar geleden mee aan Temptation Island met zijn toenmalige vriendin Daniëlle. Jep, dat ene seizoen waarin Daniëlle hem een 'zwijn' noemde. Hun relatie liep dan ook niet goed af helaas.

Gelukkig voor Mezdi zou hij nu opnieuw de liefde hebben gevonden, want er wordt namelijk gespeculeerd dat hij met realityster Rowena aan het daten is.

Daten

Rowena kreeg door Love Island een relatie met de knappe Stenn. De twee waren het laatste stel dat was overgebleven van Love Island seizoen één, maar maakten een aantal maanden geleden bekend alsnog uit elkaar te gaan.

Als we de geruchten moeten geloven, zou Rowena over haar breuk met Stenn heen zijn en nu iets met Mezdi hebben. De twee volgen elkaar op Instagram, maar geen van hen heeft bevestigd of deze geruchten ook echt kloppen en er zijn ook nog geen beelden opgedoken. Hmmm.. Juicy!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');