Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Demi Lovato opnieuw openhartig over overdosis: '5 minuten langer en ik was er niet meer geweest'

Wat een heftig verhaal...

Demi

Demi Lovato werd in 2018 met spoed opgenomen nadat ze een overdosis drugs had genomen. De zangeres vertelt nu opnieuw openhartig over deze zware periode en onthult daarbij een aantal heftige details.

Details

De documentaire Dancing with the Devil, die over Demi's turbulente leven zal gaan verschijnt pas volgende week, maar Demi klapt in een interview met CBS Sunday Morning nu al uit de school over wat we in de docu te zien gaan krijgen.

Zo was ze nog niet eerder zo openhartig over de overdosis die haar drie jaar geleden bijna fataal werd. Het had volgens haar geen haar gescheeld, of ze was er niet meer geweest. "Achteraf vertelden de dokters me dat ik er niet meer geweest zou zijn als er mij op dat moment niemand gevonden had. Langer dan vijf tot tien minuten had het niet moeten duren”, aldus Demi.

Heftige gebeurtenis

En dat is nog niet eens het meest schokkende wat de zangeres in de documentaire vertelt. Zo komt ook aan bod dat Demi op de avond van haar overdosis seksueel misbruikt is geweest. De overdosis en deze gebeurtenis hebben Demi lichamelijk en geestelijk zo erg beschadigd, dat ze nu, drie jaar later, nog steeds met de gevolgen ervan moet dealen. Pff.. heavy!

Gelukkig kon Demi altijd op steun van haar fans rekenen in deze lastige periode. “Er is ontzettend veel liefde en steun geweest", aldus de zangeres. Ze hoopt door haar ervaringen te delen, anderen te kunnen helpen er ook weer bovenop te komen.

Showbizz
  • HLN
  • Brunopress, YouTube