Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Demi Lovato zet zich af tegen de dieetcultuur met eerlijke post op Instagram

De zangeres voelt zich naar eigen zeggen beter dan ooit.

Demi Lovato

Demi Lovato worstelde een flinke tijd met eetstoornissen. De zangeres steekt dit echter niet onder stoelen of banken en laat zich op Instagram regelmatig uit over de bizarre dieetcultuur die anno 2021 nog steeds heerst. Op Instagram geeft Demi een update over hoe het nu met haar gaat.

Dieetcultuur

Demi gebruikt haar Instagrampagina regelmatig als platform om een positief voorbeeld voor haar fans te geven. Waar ze voorheen kampte met eetstoornissen, heeft ze zichzelf naar eigen zeggen geen restricties meer opgelegd. En dit resulteerde bij Demi in plotseling gewichtsverlies. Op Instagram zien we Demi in een broek die haar overduidelijk veel te groot is geworden.

"Ik ben per ongeluk afgevallen", vertelt ze bij de video. "Ik tel geen calorieën en ik train niet eens extra veel. Ik eet ook niet meer te veel of te weinig. En ik leef mijn leven al helemaal niet meer volgens de dieetcultuur."

Fitter dan ooit

Demi laat vervolgens weten dat ze door deze aanpassingen in haar leven juist wat kilo's is verloren. Maar dan op een hele andere manier. "Ik voel me vol, niet van voedsel, maar van wijsheid", gaat ze verder. "Im full of peace, serenity, joy and love today."

Het moge duidelijk zijn dat Demi zich dankzij deze aanpassingen in haar leven better than ever voelt. En niet vanwege die kilo's die ze dankzij deze beslissingen verloor, maar vanwege het gevoel dat ze vanbinnen krijgt. Volgers van de zangeres omarmen de post van de zangeres dan ook volledig en posten de ene na de andere liefdevolle reactie onder de video.

"U look fire queen", "Im proud of you girlie", "Je bent prachtig van binnen en van buiten. Ik ben trotser dan ooit op je. Je bent een inspiratiebron" en "We zijn trots op je", klinkt het in de reacties. You go, Demi.

Misschien ook voor jou:
Hommeles tussen voormalig bff's Demi Lovato en Selena Gomez
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram