doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Demi Lovato openhartig over bijna fatale overdosis

Wow!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Demi Lovato openhartig over bijna fatale overdosis

Demi Lovato werd in 2018 met spoed opgenomen nadat ze een overdosis drugs had genomen. De zangeres vertelt nu openhartig over deze zware periode, en welke maatregelen ze neemt om weer zo'n heftig moment te voorkomen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Herstel

De zangeres heeft in het afgelopen anderhalf jaar een aardige ommekeer gemaakt. Demi bleef lange tijd afwezig op social media om zich zo optimaal te kunnen focussen op haar herstel. Inmiddels gaat het stukken beter met Demi.

Sterker nog, dit weekend treedt ze op tijdens de Grammy's en volgende week mag ze zelfs het Amerikaanse volkslied zingen tijdens de Super Bowl.

Lees ook: Demi Lovato deelt foto met babybuik op Instagram

Steun

Dat het nu beter gaat met de zangeres heeft Demi niet geheel aan zichzelf te danken. In een interview met Zane Lowe vertelt Demi alles over haar herstel. "Ik ben van mening dat je uit verschillende dingen steun kunt halen. Muziek heeft mij er bijvoorbeeld doorheen gesleept."

"Muziek werkte erg therapeutisch voor mij, maar muziek kan niet alles oplossen. Op een gegeven moment moet je verantwoordelijkheid nemen en de hulp zoeken die je nodig hebt."

Invloed

Demi vertelt verder dat ze hulp kreeg van verfrissende en nieuwe mensen. Het is volgens haar dan ook belangrijk om afstand te nemen van mensen die een slechte invloed op je gehad hebben. "Ik denk dat wanneer je met met mensen in contact raakt, je wel voor jezelf moet beslissen of dit een persoon is die je echt om je heen wil hebben. Snap je?"

"Als het iemand is die een goede invloed op je heeft en je steunt in je keuzes, dan moet je ze zeker houden", aldus Demi.

Bron: Mirror | Beeld: BSR

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');