Rupert Grint laat zich uit over nieuwe Harry Potter-film

Hij vertelt of hij wel of niet wil meedoen aan de film.

Lees ook

Fans konden hun oren niet geloven toen bekend werd dat er wellicht een nieuwe Harry Potter-film komt. Waarschijnlijk wordt het theaterstuk Harry Potter and the Cursed Child verfilmd en als het aan acteur Rupert Grint ligt, gebeurt dat met de originele cast.

Nieuwe film

Rupert, die natuurlijk Ron Weasley speelt in de Harry Potter-reeks, heeft in een interview met Esquire laten weten dat hij alleen wil meedoen aan de film als de originele cast meedoet.

“Ik kan het me niet echt voorstellen dat het gaat gebeuren”, zegt de acteur. “Maar zeg nooit nooit. Dat zou alleen zo zijn als iedereen hetzelfde zou willen doen. Maar nee, ik denk dat je het gewoon moet vergeten.”

Ervaringen

Naast dat Rupert in het interviews iets vertelde over de eventuele komst van een nieuwe film, blikte hij ook terug op het verleden. Hij kijkt namelijk met veel plezier terug naar de opnames van de acht films. “Het was een heel unieke ervaring. En niemand begrijpt het echt, behalve wij. Bijna als astronauten. Het was een gek experiment.”

Ondanks dat Rupert veel plezier ervaarde op de filmset, vertelde hij in een eerder interview met Variety dat hij niet eens alle films heeft gezien. “Ik heb waarschijnlijk wel de eerste drie delen gezien bij de premières, maar daarna ben ik gestopt met kijken”, aldus Rupert destijds. Wait, what?!

Bron: Telegraaf | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook