Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze acteurs uit Bridgerton spelen ook in Harry Potter

Had jij ze herkend?

Bridgerton

Let's be real: we hebben Bridgerton allemaal in één dag uitgekeken. Toch? Deze Netflixserie is een kruising tussen Downton Abbey en Gossip Girl met stuk voor stuk geweldige acteurs. Twee acteurs kwamen ons wel héél bekend voor. Zij verschenen namelijk eerder al in... Harry Potter!

Bekende gezichten

Bridgerton is de nieuwste hit van Netflix. Niet zo gek dus dat het hele internet (ja... wij ook) helemaal gek is van de geweldige acteurs en actrices die erin spelen. Zo waren wij eerder al benieuwd hoe Eloise Bridgerton en Penelope Featherington er in het echt uitzien.

Maar let's be honest: we zijn natuurlijk het meest benieuwd naar de twee hotties in de serie. Juist, de twee love interests van Daphne Bridgerton mogen er zéker wezen. En ze hebben ook nog eens een ding gemeen. Ze hebben allebei eerder in de Harry Potter-films gespeeld!

Prins Friedrich

Ach, Prins Friedrich. Wat was-ie perfect voor Daphne. At least, op papier dan. Hij is knap, vriendelijk, charmant, slim... enne, hadden we al gezegd knap? Het is dan ook niet zo gek dat we hem niet direct herkenden uit Harry Potter.

Nee, want daar nam acteur Freddie Stroma namelijk de rol van Cormac McLaggen op zich. Je weet wel, die arrogante Zwerkballer die zo enorm verliefd was op Hermelien...

Duke of Hastings

En dat is niet de enige knapperd uit Bridgerton die in Harry Potter heeft gespeeld. Nee, ook Simon Basset, de Duke of Hastings, was te zien in de populaire films.

Nou moeten we zeggen dat het niet zo erg is als je hem niet had herkend. Regé-Jean Page had namelijk een ieniemienie rolletje in de een-na-laatste Harry Potter-film. Hij is in één scène kort naast Hermelien te zien. Als je knippert, is het moment al voorbij. Helaas, want wij zien graag wat meer van hem.

Misschien ook voor jou:
Dit is alles wat we weten over seizoen 2 van Bridgerton
Lifestyle
  • Bridgerton, Twitter