Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo gaat het nu met Temptations Deborah Leemans

Heeft ze eindelijk haar 'huisje, tuintje, kindje' gevonden?

Tim en Deborah

Het is inmiddels bijna drie jaar geleden dat Deborah Leemans samen met boyfriend Tim Wauters meedeed aan Temptation Island. Tim toverde het eiland eigenhandig om tot Timtation Island en liet Deborah bedrogen achter. Hoe is het nu met de Belgische schone?

Timtation Island

Als er één seizoen van Temptation Island nog op ons netvlies gebrand staat, is het het seizoen met Tim en Deborah wel. Er leek geen vuiltje aan de lucht voor de twee. Tim wist het zeker: voor hem was er maar één vrouw, en dat was zijn Deborah. Enne, hij had zelfs al een verlovingsring op zak om zijn grote liefde ten huwelijk te vragen. Eenmaal van elkaar gescheiden richtte Tim zijn pijlen al snel op verleidster Cherish. Hij viel als een blok voor de blondine en na een paar afleveringen wist hij zeker dat hij met háár wilde trouwen. Deborah was gebroken. Daar ging haar droomman en weg was haar 'huisje, tuintje, kindje'.

Niet zo gek dus dat Deborah na Temptation niets meer met Tim te maken wilde hebben. Toch werden ze in de zomer van 2019 regelmatig samen gespot. De geruchtenmolen draaide dan ook op volle toeren dat de twee weer back together zouden zijn. Tim zei daar toen over: "Wij komen goed overeen en doen geregeld dingen samen. Wij zijn nog geen koppel, maar ik sluit niet uit dat wij weer samen komen. Of Deborah mij dan heeft vergeven? Euh, ja." Deborah had hier echter een íéts ander beeld bij. In een inmiddels verwijderd bericht op Facebook liet de beauty weten dat ze Tim inderdaad heeft vergeven, maar had ze ook een duidelijke boodschap: "Wij gaan NOOIT meer een koppel worden. (...) Dit wilde ik nog even duidelijk maken voor bepaalde mensen."

Nieuwe relatie

Alsof het nog niet moeilijk genoeg is om je vriend verliefd te zien worden op een ander – met alle kwetsende uitspraken die ook nog eens over Tims lippen kwamen – konden honderdduizenden mensen hier ook nog eens van meegenieten. Deborah had het dan ook een lange tijd erg moeilijk toen ze weer terug in België was. Dat veranderde toen ze bij een restaurant ging werken. Hier ontmoette ze namelijk haar boyfriend Bruno Van der Haeghen. Enne, dit is niet zomaar een collega – nee, Bruno is haar baas!

In de Vlaamse Story vertelde Deborah vorig jaar openhartig over het begin van hun relatie. "Onze eerste kus was wel onwennig. We vroegen ons af wat het te betekenen had, maar al snel groeiden onze gevoelens en wilde ik hem niet meer loslaten." Het lijkt erop dat de Belgische schone bij Bruno toch echt haar 'huisje, tuintje, kindje' heeft gevonden. De twee zijn namelijk al meer dan een jaar happily in love. Enne, dat 'kindje' is er misschien dan nog niet, wel heeft de beauty twee stoere hondjes in huis.

Miss Universe

Deborah heeft niet stilgezeten na haar deelname aan Tempation Island. In 2019 deed ze mee met de Miss Universe-verkiezing in België. Dit is 'een verkiezing voor elegante klassedames tussen de 25 en 45 jaar jong'. Enne, guess what? Deborah wist de kroon in de wacht te slepen. Dit betekende tevens dat ze België mocht vertegenwoordigen op de internationale Miss Universe-verkiezing. "Ik heb niet enkel de prijs in ontvangst mogen nemen van meest fotogenieke deelneemster, maar ook heb ik de kroon mogen ontvangen en ben ik Mrs. Universe Belgium 2019 geworden," schreef ze destijds op Instagram.

Over Instagram gesproken... daar is de beauty nog steeds erg actief op. Zo verdient ze geregeld een zakcentje bij met gesponsorde posts. Daarnaast laat Deborah graag kiekjes zien van haar daily outfits, waarop duidelijk wordt dat de Belgische duidelijk een voorliefde heeft voor everything glitter, roze en hartjes.

Misschien ook voor jou:
Ouch: Islanders halen keihard uit naar Temptation-deelnemers
Showbizz
  • Cosmopolitan
  • Temptation Island, Instagram