doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Temptations Liyah klapt uit de school over dreamdate met Gregory: 'Best wel saai'

Huh: Gregory gespot met déze Temptation-single

De twee hebben het overduidelijk héél gezellig samen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Gregory

Dat de relatie tussen Gregory en Karina na hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave helemaal finito was, was wel duidelijk. Hoewel Karina hoop hield op een verzoening, had Gregory zijn twijfels. Het lijkt erop dat de Rotterdammer nu moved on is. Hij is namelijk gespot met knappe Temptation-single Daisy.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Samen gespot

De relatie tussen Greg en Karina hield de gemoederen flink bezig, zowel tijdens als ná Temptation. Hoewel Karina spijt had dat ze het uit heeft gemaakt in een videoboodschap en vervolgens tussen de lakens is gedoken met single Daryl, leek dit voor Greg een onvergeeflijke actie. Waar de Rotterdamse beauty nog hoop hield op een toekomst samen, ziet Gregory het voorlopig niet zitten om het weer met zijn ex-vriendin te proberen. Daarvoor moet hij eerst het een en ander verwerken, zei hij onlangs in Temptation Love Therapy.

Of hij inmiddels ready is voor een relatie? Dat weten we nog niet. Wat we wél weten, is dat de Rotterdammer is gespot met de vurige single Daisy. De Italiaanse schone maakte in een van de eerste afleveringen van Temptation Island al indruk op Gregory met haar twerkskills en de twee flirtten wat af. Enne, het lijkt erop dat ze nog steeds flink wat chemistry hebben.

Intiem

In de Instagram Stories van Juice Channel zien we een paar kiekjes van het gezellige stel. Zo zien we hoe de twee elkaar innig omhelzen en het duidelijk érg naar hun zin hebben. Volgens bronnen hebben ze de hele dag doorgebracht samen. Bekijk de foto's van Greg en Daisy HIER en HIER.

Natuurlijk kan het zijn dat Greg en Daisy just friends zijn, maar een story van de Italiaanse schone doet wel anders vermoeden. "Een goede vrouw wint uiteindelijk altijd. Onthoud dat", laat ze weten op Instagram. Enne, daarin tagt ze Juice Channel ook nog eens. Wat zou dat kunnen betekenen? To be continued...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');