Ai: groot verdriet bij de Meilandjes

"Je blijft voor altijd in ons hart."

Lees ook

Een droevige week voor de familie Meiland. Martien, Erica, Montana en Maxime hebben afscheid moeten nemen van hun geliefde bulldog.

Bommel

In de aflevering van Chateau Meiland van donderdagavond konden we al zien dat het niet heel goed ging met hondje Bommel. Helaas is het in de tussentijd alleen maar achteruitgegaan met de trouwe viervoeter, zo blijkt nu.

Op Instagram maken de Meilandjes bekend dat ze hun hond hebben laten inslapen. “Na jaren van plezier en zorgen, hebben wij voor jou besloten. We zijn bedroefd en blij. Je blijft voor altijd in ons hart Bommeltje!”, schrijven alle vier gezinsleden bij een foto van hun doggie op Instagram.

Zorgenkindje

Zoals in het bericht te lezen is, hadden de Meilandjes al jaren zorgen om hun geliefde Bommel. Iets dat we ook in de laatste afleveringen van Chateau Meiland weleens voorbij zagen komen. Het hondje was niet altijd even lief tegen vreemden en een echte druktemaker.

Desondanks bleef hij altijd het oogappeltje van de familie, dus makkelijk zal het afscheid niet geweest zijn. Veel sterkte!

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook