Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: dit is de nieuwe miljoenenvilla van Martien Meiland

Het stulpje heeft maar liefst 2,7 miljoen euro gekost.

Martien Meiland

De familie Meiland heeft Hengelo achter zich gelaten en is klaar voor een nieuw avontuur. Maar waar Martien Meiland en zijn gezin nu zouden gaan wonen, dat bleef een groot raadsel. Tot nu. Het lijkt er namelijk op dat Martien en co binnenkort gaan verhuizen naar een prachtig stulpje in Noordwijk. Enne, zo ziet het eruit!

Villa in Noordwijk

Volgens Bekende Buren heeft Martien Meiland een enorme villa in zijn geliefde Noordwijk op de kop getikt. Dit keer geen chateau, maar met een woonoppervlakte van 327 vierkante meter is het zeker geen klein huisje te noemen. De Chateau Meiland-ster heeft er maar liefst 2,7 miljoen euro voor neergeteld. Daarvoor krijgt hij dan wel een schitterend optrekje in het bekende gebied ‘Zuidduinen’ voor terug.

Ai, 2,7 miljoen euro is natuurlijk niet niets. Maarre, daar krijgen Martien en Erica een flinke ruimte voor terug. Zo telt de villa tien kamers, waarvan vijf slaapkamers, vier badkamers, een royale woonkeuken en een zonneterras met uitzicht op zee. Daarnaast kan de realityster een emmer en schepje klaarzetten voor zijn kleindochter Claire, want de zee en duinen zijn op loopafstand. Enne, de kasteelheer is niet de enige met een nieuw optrekje. Ook dochter Maxime en haar lover Leroy zouden binnenkort in Noordwijk gaan wonen.

Bekende verkoper

De kans is groot dat we de huizenjacht en koop van de nieuwe villa’s binnenkort kunnen zien in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland. Enne, nog een leuk feitje: de verkoper van deze villa is ook geen onbekende. Niemand minder dan Niles Vanderberg, de drummer van Kensington, woonde hier tot voor kort.

Kun jij niet wachten om de woning vanbinnen- en buiten te zien? Bekijk alle foto’s van de villa hier.

Misschien ook voor jou:
Maxime Meiland doet boekje open over trouwplannen met Leroy 
Showbizz
  • Tips en Weetjes
  • Brunopress