doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Bevestigd: Selling Sunset krijgt twee nieuwe seizoenen

Ook is er heel goed nieuws voor Bling Empire-fans!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Selling Sunset

Heel goed nieuws voor Selling Sunset-fans! De realityserie krijgt een vierde én vijfde seizoen. Dit bevestigen de castleden op Instagram: "It's official", deelt real estate agent Christine Quinn.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Vervolg

Lange tijd deden geruchten de ronde dat Selling Sunset zeker een vervolg zou krijgen. Zo deed Mary Fitzgerald eind januari uit de doeken dat de opnames voor een nieuw seizoen nog niet waren begonnen, maar dat dit waarschijnlijk niet lang meer zou duren. "We filmen waarschijnlijk vier of vijf maanden en dan is er nog wat tijd nodig om alles te monteren", vervolgde de real estate agent in een interview met The Radio Times.

De makelaars van The Oppenheim Group in Los Angeles konden gisteren echter eindelijk officieel bekendmaken dat er een vervolg op Selling Sunset in de maak is. "Ik had beloofd het te delen zodra het kon. So here you go! Let's do this!", schrijft Chrishell Stause op Instagram. "It's official! Selling Sunset krijgt een vierde en vijfde seizoen", deelt Christine Quinn.

Bling Empire

En hiermee houdt het goede nieuws nog niet op. In de promovideo die Chrishell op Instagram deelt, wordt ook meteen bekendgemaakt dat de populaire serie Bling Empire een vervolg krijgt!

Het is nog niet bekend wanneer het vervolg van zowel Selling Sunset of Bling Empire te zien is op Netflix. To be continued...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');