Zien: zo zag Kane van Bling Empire er vroeger uit

Shocking: zoveel spendeerde Christine Chiu aan haar duurste looks in Bling Empire

Ka-ching!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Bling Empire

Christine Chiu ziet er in Bling Empire altijd uit om door een ringetje te halen. Dat er een prijskaartje aan haar extravagante outfits hangt, hoef je ons niet te vertellen. Maarre, hoeveel geeft ze eigenlijk precies uit aan haar kleding en accessoires?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Bling Bling

Bling Empire wordt regelmatig omschreven als de reality-versie van de film Crazy Rich Asians. De serie gaat dan ook over onder andere, jawel, bling. Niet zo gek dat de Bling Empire-cast dan ook altijd picobello voor de dag komt in hun jaloersmakende merkkleding met bijpassende, chique accessoires.

Tja, we kunnen er niet omheen dat de realitysterren genoeg geld op hun spaarrekening hebben om elke maand een paar extravagante outfits in de wacht te slepen. Want er bestaat rijk en er bestaat Bling Empire-rijk. Zo nemen de dames en heren geen genoegen met een designer ready-to-wear outfit, maar zoeken ze het in de one-of-a-kind couture-collectie. Enne, aan deze kledingstukken hangt zelden een prijskaartje...

Louis Vuitton-ketting

Fashion experts van Our-girl.com hebben de outfits van een paar van de castleden even onder de loep genomen. De duurste look die in de show werd getoond kostte meer dan €112k! En – surprise, surprise – niemand minder dan Christine Chiu droeg de duurste look.

Zo droeg de fashion queen in de serie een roze tulle-jurk van Carolina Herrera met V-hals, die een luttele €2280 bedroeg. Dankzij haar jaloersmakende roze saffier en diamantketting van Louis Vuitton werd haar look behoorlijk prijzig. Het peperdure item heeft namelijk een waarde van zo'n €110.000!

Christine in Caroline Herrera

Outfits

De tweede duurste look in de serie staat wederom op naam van Christine. Zo droeg de realityster in de tweede aflevering van Bling Empire een gouden Dolce & Gabbana-pak waar een prijskaartje van zo'n €4000 aan hing. Wederom werd haar look vooral door de styling zo duur. Zo kostte haar 18k Piaget Limelight oorbellen zo'n €99000. Ka-ching!

Christine in Dolce & Gabbana
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');