Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sylvie Meis openhartig over liefde tijdens lockdown: 'Niclas en ik laten elkaar heel vrij'

Ook Sylvie en haar lover brachten samen de lockdown door.

Sylvie Meis

Net als vele andere koppels zaten ook Sylvie Meis en hubby Niclas Castello samen in lockdown. Hoewel dit voor sommige koppels zelfs leidt tot een relatiebreuk, pakte dit voor Sylvie en Niclas heel anders uit. Sterker nog: Sylvie ervoer de lockdown als een fijne periode.

Geen drama

Werken vanuit huis, geen afleiding in de sportschool en weinig leuke uitstapjes: dit zorgde bij veel koppels voor flink wat frustraties de afgelopen tijd. Niclas en Sylvie – die kort voor de lockdown samen in het huwelijksbootje stapten – vonden deze periode alles behalve vervelend. Hoe het voor Sylvie voelde om plotseling veel met Niclas thuis te zitten? “Dat was heel fijn", vertelt Sylvie aan Grazia.

"De lockdown kwam vlak nadat we trouwden, en het was super dat we die wittebroodsweken ook echt samen thuis konden zijn, vooral omdat Damián net naar Denemarken was vertrokken. Gewoon even samen eten, Netflix kijken en een kop thee drinken."

Elkaar vrijlaten

Behalve dat het tweetal nog op een roze wolk zat, wisten ze ook goed rekening met elkaar te houden. "Niclas en ik laten elkaar heel vrij", legt Sylvie uit. "Doordeweeks is hij vaak in zijn atelier, dat uren verwijderd ligt van Hamburg, en ik doe mijn werk hier."

En behalve dat de twee elkaar vrijlaten in tijden van een pandemie, probeert Sylvie zichzelf goed te verzorgen. Dit doet ze naar eigen zeggen door zoveel mogelijk structuur in haar leven te behouden. "Vroeg opstaan en back to business. Als je ’s ochtends al begint met een serie, ben je verloren.”

Misschien ook voor jou:
Wauw: zo ziet Sylvie Meis eruit zonder make-up
Showbizz
  • Grazia (Jill Waas)
  • BrunoPress