‘Deze Temptation-deelnemer doet mee aan Ex on the Beach: Double Dutch’

Zou het?

Lees ook

Sinds bekend werd dat Ex on The Beach: Double Dutch seizoen 7 binnenkort van start gaat, draait de geruchtenmolen overuren. Want wie zullen dit keer meedoen aan het programma? Als we René Watzema en Fawry not Sawry mogen geloven, zien we ook een oud deelnemer van Temptation Island in het programma terug…

Deelname

Onlangs wisten Rene en Fawry voor hun programma Roddelloog op Rumag TV al te achterhalen dat Tattoo Elvis, aka Sander van Vliet, waarschijnlijk meedoet aan het zevende seizoen van EOTBDD. Hoewel we hem nog niet op de buis hebben gezien, is hij geen onbekende in de realitywereld. Zo zou hij goed bevriend zijn met Jaimy Dorenbosch en connecties hebben met Temptations Angelo en Sonny.

In de nieuwste aflevering van Roddelloog delen Rene en Fawry echter nóg een naam van een van de deelnemers…

Temptations Shirley

Ex on The Beach komt terug, en ik heb nog een naam”, begint Fawry. “Het is een bekende die meegaat doen. Kennen we Shirley nog die meedeed aan Temptation Island? Zij gaat meedoen met Ex on The Beach”, deelt de roddelkoning.

De presentator vervolgt dat hij een DM kreeg van iemand die in de eerste instantie mee zou doen aan het programma. “Die heeft me juice verteld.” Benieuwd naar wat die juice precies is? Je hoort het in het onderstaande fragment vanaf 08:38.

Bron: Roddelloog | Beeld: MTV | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook